U ovoj galeriji nalaze se fotografije koje sam fotografirao u proteklih 7-8 godina. Autorska prava fotografija u potpunosti pripadaju meni. Preuzimanje fotografija je dopušteno, no njihovo korištenje je ograničeno na osobne potrebe, dakle, one se ne smiju koristiti u komercijalne svrhe bez dozvole autora. Fotografije su niske rezolucije (do 1024x78 piksela) a ukoliko želite fotografiju u većem formatu možete mi se obratiti preko kontakt forme.

Galerija je podjeljena na dva dijela. Jedna galerija u kojoj se nalaze fotografije nastale Canon Powershot SX20IS fotoaparatom, u periodu od 2010. godine do 2015. godine. U toj galeriji se također nalaze i fotografije nastale ranije za što sam koristio nekoliko različitih fotoaparata.

Druga galerija sadrži fotografije nastale od 2016. godine pomoću Nikon D750 fotoaparata što ujedno predstavlja i prekretnicu u mom fotografskom stvaralaštvu. Nikon D750 omogućuje tehnički izvrsne fotografije a samim time pruža dodatne mogućnosti kreativnog izričaja što će, očekujem, biti prezentirano novim radovima.

Stara galerija

Fotografije načinjene fotoaparatom Canon Powershot SX20IS

Životinje

Vukovar

Razno

Priroda

Boje

Autoportret

Ratna zona

Crno-Bijele

Putovanja

Sniježna noć

Karate

Nova galerija

Fotografije načinjene Nikon D750 fotoaparatom
2016-2017

Killarney - Irska

Portreti

Razno

Gap of Dunloe - Irska